فیدان در دمشق با الجولانی دیدار کرد طالبان بیش از ۸۰۰ ساز موسیقی را در ولایت کنر آتش زد جزئیات حمله داعش به مرکز ارتش عراق در کرکوک آزادی ۲۱۰ اسیر یمنی از زندان‌های عربستان سعودی عملیات نظامی در ساحل غربی یمن؛ جزئیات کامل و نتایج راهبردی تصویر دیدار پزشکیان با ولیعهد امارات متحده عربی + عکس بیانیه ضد ایرانی بحرین: در نشست صلاله شرکت نمی‌کنیم / در اجلاسی که ایران حضور داشته‌باشد شرکت نخواهیم کرد هشدار انصارالله به عربستان: هر حمله‌ای پاسخ متقابل به همراه دارد ادعاهای ترامپ علیه ایران در سالگرد حملات ۱۱ سپتامبر شکست‌ میدانی مزدوران سعودی رئیس سنتکام را راهی عربستان کرد جزئیات عملیات ارتش یمن در جبهه‌های مختلف علیه مزدوران سعودی برنامه‌ریزی برای برگزاری نشست منطقه‌ای با حضور کشورهای ساحلی خلیج فارس «سود سهام ترامپ» یا خرید رأی؟؛ وعده 5 هزار دلاری زیر تیغ انتقاد سفر سخنگوی وزارت خارجه و هیئت رسانه‌ای بین‌المللی به لامرد نیویورک‌تایمز: ونس درباره ادامه جنگ ایران به ترامپ هشدار داده است گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و کره جنوبی

ادعای وزیر صهیونیست: ایران به ۵۰ کشور جهان سلاح صادر می‌کند

ادعای وزیر صهیونیست: ایران به ۵۰ کشور جهان سلاح صادر می‌کند وزیر جنگ رژیم صهیونیستی در اولین روز از کنفرانس امنیتی مونیخ مدعی شد که ایران به بیش از 50 کشور جهان سلاح صادر می‌کند.
تاریخ انتشار: ۱۹:۴۲ - ۲۸ بهمن ۱۴۰۱ - 2023 February 17
کد خبر: ۱۷۳۴۹۶

به گزارش راهبرد معاصر، «یوآو گالانت» وزیر جنگ رژیم صهیونیستی در کنفرانس امنیتی مونیخ در روز جمعه مدعی شد که ایران در حال فروش سلاح به بیش از 50 کشور جهان است.

 

وی در ادامه تاکید کرد، در سال گذشته ایران به صادر کننده جهانی تسلیحات کشنده تبدیل شده است و با 50 کشور جهان برای فروش سلاح به آنها در تماس است.

 

وزیر جنگ صهیونیستها در ادامه با این ادعا که تهدید ایران در قاره ها و علیه ملتها رو به افزایش است گفت: ایران پهپادهایی با برد 1000 کیلومتر به کشورهایی در شرق اروپا از جمله بلاروس میفرستد و در گذشته نیز در آمریکای جنوبی همین کار را کرده است.

 

وی افزود: جامعه بین‌المللی باید متحد شود و گام‌های فوری و سریع برای توقف این معاملات تسلیحاتی و ایجاد یک مکانیسم مجازات مؤثر برای آن بردارد.

 

روزنامه گاردین روز سه‌شنبه به نقل از مقام‌های اطلاعاتی آمریکا مدعی شده ایران در حال ظهور به عنوان یک رهبر جهانی در تولید پهپادهای ارزان‌قیمت و مرگبار است.

 

طبق این گزارش، تحلیلگران در آژانس اطلاعات دفاعی آمریکا در حال توضیح درباره این هستند که ایران چگونه از یک بازیگر منطقه‌ای در زمینه پهپادی به یکی از حامیان اصلی روسیه تبدیل شده است.

 

در کنفرانس امسال در مونیخ اشخاصی از جمله «ینس استولتنبرگ» دبیرکل سازمان پیمان آتلانتیک شمالی (ناتو)، «بیل گیتس» میلیاردر آمریکایی و مؤسس شرکت مایکروسافت، «اورسولا فون‌درلین» رئیس کمیسیون اروپا و دیگر سران سازمان‌های اروپایی شرکت خواهند کرد./ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار