دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی واکنش وزارت خارجه به بازداشت اتباع ایرانی مقیم آمریکا رایزنی وزیران امور خارجه ایران و چین نشنال‌اینترست: الجولانی برای حفظ حکومت خود تروریست‌ها را جذب ارتش سوریه می‌کند سرپرست جدید سرکنسولگری افغانستان در مشهد کار خود را آغاز کرد موج گرمای شدید در اسپانیا جان بیش از ۱۰۰۰ نفر را گرفت درخواست عراقچی از شانگهای برای حمایت از ایران در برابر تجاوز آمریکایی-صهیونیستی ادامه بارش‌های سیل‌آسا در پاکستان؛ ۱۱۱ کشته و صد‌ها زخمی تاکنون سفارت ایران در لبنان: شایعات درباره ناامنی در کشور، جنگ روانی اسرائیل است السودانی: ایران کشوری مهم در منطقه است و روابط راهبردی عمیقی میان ماست لاوروف در دیدار با عراقچی: زمان گفت‌و‌گو با ایران درباره تحولات فرارسیده است

ادعای وزیر صهیونیست: ایران به ۵۰ کشور جهان سلاح صادر می‌کند

وزیر جنگ رژیم صهیونیستی در اولین روز از کنفرانس امنیتی مونیخ مدعی شد که ایران به بیش از 50 کشور جهان سلاح صادر می‌کند.
تاریخ انتشار: ۱۹:۴۲ - ۲۸ بهمن ۱۴۰۱ - 2023 February 17
کد خبر: ۱۷۳۴۹۶

به گزارش راهبرد معاصر، «یوآو گالانت» وزیر جنگ رژیم صهیونیستی در کنفرانس امنیتی مونیخ در روز جمعه مدعی شد که ایران در حال فروش سلاح به بیش از 50 کشور جهان است.

 

وی در ادامه تاکید کرد، در سال گذشته ایران به صادر کننده جهانی تسلیحات کشنده تبدیل شده است و با 50 کشور جهان برای فروش سلاح به آنها در تماس است.

 

وزیر جنگ صهیونیستها در ادامه با این ادعا که تهدید ایران در قاره ها و علیه ملتها رو به افزایش است گفت: ایران پهپادهایی با برد 1000 کیلومتر به کشورهایی در شرق اروپا از جمله بلاروس میفرستد و در گذشته نیز در آمریکای جنوبی همین کار را کرده است.

 

وی افزود: جامعه بین‌المللی باید متحد شود و گام‌های فوری و سریع برای توقف این معاملات تسلیحاتی و ایجاد یک مکانیسم مجازات مؤثر برای آن بردارد.

 

روزنامه گاردین روز سه‌شنبه به نقل از مقام‌های اطلاعاتی آمریکا مدعی شده ایران در حال ظهور به عنوان یک رهبر جهانی در تولید پهپادهای ارزان‌قیمت و مرگبار است.

 

طبق این گزارش، تحلیلگران در آژانس اطلاعات دفاعی آمریکا در حال توضیح درباره این هستند که ایران چگونه از یک بازیگر منطقه‌ای در زمینه پهپادی به یکی از حامیان اصلی روسیه تبدیل شده است.

 

در کنفرانس امسال در مونیخ اشخاصی از جمله «ینس استولتنبرگ» دبیرکل سازمان پیمان آتلانتیک شمالی (ناتو)، «بیل گیتس» میلیاردر آمریکایی و مؤسس شرکت مایکروسافت، «اورسولا فون‌درلین» رئیس کمیسیون اروپا و دیگر سران سازمان‌های اروپایی شرکت خواهند کرد./ فارس

ارسال نظر